Raspunsuri la intrebari

Cum cumpăr

Adăugați în coș produsele pe care doriți să le cumpărați. După ce ați terminat de adăugat produsele, apăsați pe butonul continuă. De aici aveți de completat doar datele de facturare. Vă rugăm să verificați cu atenție datele, pentru că ele vor apărea pe factură iar transportul va fi făcut la adresa completată. Dacă totul este corect, apăsați butonul trimit comanda. Pentru orice întrebare sunați la 0743 10 7777.

Cum se face livrarea

Transportul este gratuit pentru orice camera auto sau pentru comenzile mai mari de 100 Lei. Durata livrării va fi de 24 - 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Cum plătesc

Plata se poate face în două moduri.
Prin ramburs, la primirea coletului.
Prin ordin de plată. Faceți un OP pentru suma din factura proforma, cu numărul facturii proforme în comentariu, noi verificăm în fiecare zi transferurile primite.

Garanție

Garanția este de 24 luni din momentul plății.
În eventualitatea în care produsul achiziționat este nefuncțional sau prezintă defecte de fabricație, acesta va fi înlocuit cu unul funcțional, cu condiția notificării telefonice în termen de 24 de ore de la primirea coletului. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea lui. Dacă nu se poate înlocui cu unul conform, se va restitui contravaloarea. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala noastră, folosind același serviciu de transport. În cazul returnării unui produs fără notificare, sau în cazul în care produsul este trimis în alt mod, pachetele returnate nu se vor accepta.
Produsele achiziționate se pot returna conform O.G. 130/2000. Se returnează, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport. Vom înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data emiterii facturii. Nu se accepta pentru returnare produse care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, ciobiri etc.

Politica de confidențialitate

Ne obligăm să păstrăm confidențialitatea datelor personale transmise prin intermediul site-ului conform Legii 677/2001, privind protecția datelor personale.